Våran erfarenhet och noggrannhet är din trygghet
Vi på Stevo´s Storkök sätter alltid dig som kund i centrum

 

Stevo's Storkök AB har varit verksamt inom storköksbranschen sedan 1995, vi har en lång och gedigen erfarenhet. Företaget ägs idag av Boris Graholski och består av flera utbildade tekniker, säljare och administrativ personal. Vi säljer storköksutrustning med hög kvalitet och våra leverantörer är utvalda med stor omsorg. Kvalitet, kundservice, rådgivning och utveckling är ledord som genomsyrat Stevo´s Storkök AB ända sedan starten.

Våra servicetekniker är certifierade och har en unik kompetens, vidareutbildning sker kontinuerligt. Vi använder oss av modern hjälpteknik för att tillgodose våra kunder på bästa sätt.

Våra lokaler är belägna i Eriksbergs Industriområde, Botkyrka Kommun, där håller vi bland annat kurser/utbildning i vårt utbildningskök på den storköksutrustning vi tillhandahåller, denna utbildning har visat sig vara mycket uppskattad och användbar bland våra kunder.


Vi har erhållit Rationals första pris för Live Cooking i hela landet år 2008, 2009, 2010.
Stevo’s Storkök AB blev utsedd till Årets Företagare Botkyrka Kommun 2010 med motiveringen: ”Stevo’s Storkök AB är ett stabilt företag, som under flera år visat en stark positiv utveckling. Företaget som har en kompetent och erfaren ledning arbetar inom väl definierad mogen bransch där tillväxten förväntas vara stabil.”