robotcRobotCoup CMP300 COMBI Fouet
Perfekt hygien

Perfekt hygien av mixerhus, kniv och vispar är helt löstagbara för en snabb och effektiv rengöring. CMP300Ett Robot Coupe patent. Robust konstruktion på samtliga modeller har en kraftfull konstruktion för en lång livslängd. Stor kapacitet och kraftfull motor för en snabb tillagning och för ett perfekt slutresultat.


Lätt att använda; knivhus, kniv och vispar i rostfritt stål för en enkel användning och rengöring. Effektiva konstantfartsregulatorn håller varvtalet konstant under beredningen.


Varvtalsväljaren är placerad på maskinens topp för en enkel användning. Handtaget är ergonomiskt utformat för att ge ett perfekt grepp och en komfortabel arbetsställning.


Knivhuset och kniven kan lätt tas bort för en effektiv rengöring och enkelt underhåll. Ett exklusivt patent från Robot-Coupe och i linje med HACCP.

Den löstagbara mixerfoten är i rostfritt stål för en lång livslängd och en optimal hygien. Ett Robot-Coupe patent. Den lätt lös- och slipbara kniven är tillverkad i ett stycke för en optimal prestanda och en perfekt hygien.