robotc

RobotCoup CL50 Ultra
Mordern teknologi


Robot-Coupe´s breda sortiment av grönsaksskärare är resultatet av ett framgångsrikt samarbete med matlagare över

cl50

hela världen. Robot-Coupe erbjuder det bredaste och mest avancerade sortimentet för alla typer av matlagning. Kreativ beredning.


Till grönsaksskärarna finns ett komplett sortiment med 48 olika skärverktyg för: skärning, räffling, rivning, strimling, tärning och French Fries. Spar tid och ökar kreativiteten i köket. Stor kapacitet:


Grönsaksskären CL50U har alla stora nedmatare vilket underlättar beredningen av skrymmande grönsaker, rotsaker, kål och sallad. Samtliga modeller är utrustade med en underhållsfri, tyst och kraftfull induktionsmotor. Optimal hygien:

Alla delar som kommer I kontakt med livsmedlen är lätt löstagbara för en snabb rengöring och för en optimal hygien.

Den löstagbara skiljeväggen är till för att ge en jämn och hög kvalité på snitten. Används för skivning av t.ex tomat och potatis. Den stora och helt runda och mataren underlättar arbetet. Tubmatare (ø 58 mm) för bearbetning av långa och ömtåliga grönsaker, t ex gurka, morot, purjolök, champinjon etc. Enkel och snabb matning tack vare den stora mataröppningen, Perfekt för skrymmande grönsaker som: vitkål, isbergssallad, morötter, potatis och rotselleri.

Tryckmatarens automatiska återstart underlättar arbetet och gör att det går snabbare. Kraftfullt motorblock med en underhållsfri induktionsmotor… kraftfull, tyst och driftsäker. Locket och utkastarhuset är designat för en enkel och snabb rengöring. Helt fri från kanter för en optimal hygien.

Spänning: 230V
Effekt: 0,55 kW
Mått LxBxH mm: 350x320x590 mm